HARALD A. MØLLER

HARALD A. MØLLER

Her ser du de ulike prosjektene vi har utført for Møller Gruppen, Møller IT, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy, Audi og Skoda.

MØLLER IT

“Ledelsen og eierne er imponert over hvordan Kreo har klart å omsette vår bedriftskultur til interiørarkitektur. Jeg er veldig fornøyd med Kreo sin evne til å sette seg inn i oppgaven, lokalene fungerer enda bedre enn vi hadde turt å håpe på.”
Cathrine Klouman, CIO Møller IT
Fotograf: 

VOLKSWAGEN

Tekst.
Fotograf: 

VOLKSWAGEN NYTTEKJØRETØY

Norges beste arbeidsplass…. på fire hjul.

Helt andre krav og forventninger til arbeidsdagen og kontorlokalene krevde ny utforming av arbeidsplassen. Tre hovedavdelinger samarbeider tett og har løpende avsjekk. De har sin faste arbeidsplass i landskap. I kombinasjon med dette er det fortsatt mulighet for å trekke seg tilbake i mindre rom for ro og konsentrasjonsarbeid.
Fotograf: 

AUDI

Løsning med cellekontor var foreldet for Audi – det viser seg at de beste resultater oppnås gjennom samarbeid, deling og sosial interaksjon. Dette var det ønske om å tilrettelegge for. Flere tilgjengelige møterom med ulik størrelse gir god fleksibilitet og er viktige arbeidssoner i kombinasjon med faste arbeidsplasser. Foto med tøffe detaljer gir et innblikk i spennet Audi står for og det de til daglig jobber med.
Fotograf: 

SKODA

Ny utforming av lokalene hos Skoda har forenklet informasjonsflyt og tverrfaglig samarbeid. Den komplette arbeidsplassen består av funksjonelle arbeidssoner, lett tilgjengelige møte- og stillerom samt sosiale samlingspunkt. Helhetsuttrykket gjenspeiler det kundene møter ute hos forhandler.
Fotograf: 
Share by: